Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019

Αναδημοσιεύσεις έργων του Δημήτρη Σκουρτέλη χωρίς άδεια; Το ποτήρι ξεχείλισε!Η αφίσα της ημερίδας με θέμα:
'Οι Ιππότες στην Λαογραφία'
που χρησιμοποιεί έργο του Δημήτρη Σκουρτέλη 
χωρίς την άδειά του.

Δεν θα ζητούσα ποτέ χρήματα για μια ηλεκτρονική αναδημοσίευση ενός ενός έργου μου.
Αλλά πάντα απαιτώ να ζητείται η άδειά μου και να αναφέρεται το όνομα του δημιουργού
Και όμως το Ίντερνετ είναι γεμάτο από τέτοιες δημοσιεύσεις έργων μου, χωρίς αναφορά στο όνομά μου και χωρίς άδεια.
Πόσο μάλλον που εδώ δεν έχουμε έναν απλό χρήστη του ίντερνετ που δημοσιεύει στο ιστολόγιό του, αλλά μια οργάνωση, την "Ελληνική Μεγάλη Αποστολή του Στρατιωτικού και Νοσοκομειακού Τάγματος του Αγίου Λαζάρου της Ιερουσαλήμ" που χρησιμοποιεί το έργο μου στην αφίσα μιας εκδήλωσής της: "13η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: 'Οι Ιππότες στην Λαογραφία'." 
Ως εδώ κύριοι. Ούτε ταυτίζομαι με την οργάνωσή σας, ούτε και με το θέμα της Ημερίδας σας (Ιππότες στην λαογραφία) γιατί τα Ακριτικά Έπη και ο Διγενής (που παριστάνεται να παλεύει με τον Χάρο στο έργο μου που χρησιμοποιήσατε) δεν έχουν καμιά σχέση με τους "ιππότες" όπως αναπτύχθηκαν στην Δύση. 
Αντίθετα, τα Ακριτικά έπη είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ελληνικό λαϊκό ποιητικό απάνθισμα πριν την καθοριστική εισβολή και την ισχυρή επίδραση της Φράγκικης κουλτούρας στην Ελλάδα.
Επειδή λοιπόν δεν έχω καμία σχέση με την οργάνωσή σας ούτε και με την διαφαινόμενη ιδεολογία σας και τις απόψεις σας, παρακαλώ να μου ζητηθεί δημόσια συγγνώμη, μαζί με μια δήλωσή σας πως δεν έχω σχέση με εσάς ή την οργάνωσή σας, επιφυλασσόμενος για κάθε νομικό μου δικαίωμα.

Ακολουθεί η αναδημοσίευση της αφίσας της Ημερίδας και του σχετικού κειμένου από το SAMOS TODAY. (Εδώ)

Μέλος του Στρατιωτικού και Νοσοκομειακού Τάγματος του Αγίου Λαζάρου της Ιερουσαλήμ ο Ευγένιος Χαρδαβέλλας

Μέλος του Στρατιωτικού και Νοσοκομειακού Τάγματος του Αγίου Λαζάρου της Ιερουσαλήμ ο Ευγένιος Χαρδαβέλλας

Το Σάββατο 30/11/2019 διεξήχθη από την Ελληνική Μεγάλη Αποστολή του Στρατιωτικού και Νοσοκομειακού Τάγματος του Αγίου Λαζάρου της Ιερουσαλήμ, Τελετή Περικοσμήσεως νέων Μελών καθώς και η 13η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: "Οι Ιππότες στην Λαογραφία", κατά την οποίαν Απενεμήθησαν Αριστεία σε τρεις Εξέχουσες Προσωπικότητες των Γραμμάτων, της Κοινωνικής Προσφοράς και των Επιστημών.
00Rotary02
Μέλος του Ιστορικού αυτού Τάγματος εχρίσθη ο Σάμιος Ευγένιος Χαρδαβέλλας.
00Rotary04
Παρέστησαν εκπρόσωποι της Ορθοδόξου και της Καθολικής Εκκλησίας, Υψηλόβαθμοι Αξιωματούχοι του Στράτου και των Σωμάτων Ασφαλείας, Οφφικίαλοι Ορθοδόξων Πατριαρχείων, Ακαδημαϊκοί και Παράγοντες της Πολιτικής, Επιχειρηματικής και Καλητεχνικής ζωής.
00Rotary03
Το Ευγενές αυτό Τάγμα, παράγει παγκοσμίως σημαντικότατο Ανθρωπιστικό Έργο, προστατεύοντας και προωθώντας την Χριστιανική Πίστη.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου